Sinds 1995 is Nanda Bakker werkzaam als logopedist in Leusden. In 2000 is zij gaan samenwerken met Margreet de Jager onder de naam Logopediepraktijk Rozengaarde. In 2002 werd de praktijk uitgebreid met de komst van Aline Lievers. Vanaf 2009 zijn er vier logopedisten werkzaam in de praktijk. Na personele wisselingen is Mayke Drost sinds 2019 bij ons werkzaam.

Na de verhuizing van de praktijk in 2008 uit de Rozengaarde is de naam veranderd in Logopediepraktijk Leusden. Sinds oktober 2012 zijn wij gevestigd op Zorgplein de Tolgaarde waar ook andere disciplines werkzaam zijn. Wij kunnen met elkaar kwalitatief hoge zorg bieden omdat wij gebruik kunnen maken van elkaars expertise en omdat wij eenvoudig naar elkaar door kunnen verwijzen.

Logopediepraktijk Leusden is geopend op maandag (incl. avond), dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Behandeling alleen op afspraak. Aanmelden kan op telefoonnummer 033-4950847 of via ons aanmeldingsformulier.

Onze locatie in Achterveld (Gezondheidscentrum De Heelkom) is geopend op maandag. Klik hier voor meer informatie.

Vanaf 1 september 2019 kunt u op de dinsdag ook terecht bij onze locatie in Leusden-Zuid (bij Fysiotherapiepraktijk Leusden- de Hank 4).